eCommerce Rješenja

eCommerce postaje sve značajniji faktor poslovanja svakog biznisa i na lokalnom tržištu je već postao jedan od bitnijih kanala prodaje u ključnim industrijama. Pokrenite svoj eCommerce sa BoostDigital i unaprijedite poslovanje svoje kompanije. Pored programskih web-shop rješenja pružit ćemo vam i pomoć da jasnije definišete ciljeve i strategiju vašeg online poslovanja.

Realizaciju uspješnog i stabilnog eCommerce projekta na današnjem lokalnom tržištu je mnogo jeftinije u odnosu na razvijena tržišta Europe i svijeta. Dva su ključna faktora koja to određuju, a to su usluge razvoja i održavanja web shopa i online saobraćaja. Ovo ne znači da je projekat jednostavniji obzirom na neke specifičnosti lokalnih tržišta vezanih za kupovne navike potrošača, u prvom redu preferencije da se roba naručuje kroz inbox ili neki drugi vid direktne komunikacije kao i plaćanje pouzećem kao glavni način plaćanja.

Ipak, ove navike kupaca se lagano mijenjaju, u prvom redu zahvaljujući akcijama banaka koje su usmjerene na povećanje korištenja kartica kao metoda plaćanja a koje Vam Boost Digital može omogućiti na vašim prodajnim platformama.

Za uspješan web shop, pored svega navedenog, potrebno je imati kvalitetan web-sajt koji će imati optimalne stope konverzije, to znači da se sajt brzo učitava, da je jednostavan za korištenje i da je broj koraka potreban za kompletiranje narudžbe minimalan. 

Neki od naših radova

Javite nam se za besplatnu procjenu Vašeg zahtjeva!